De Feestzaal en Feestschuur

De moderne Feestzaal biedt plaats aan 300 zittende en 500 staande gastenDoor enkele ingewerkte elementen kunnen we de zalen aanpassen naar uw wensen.

De Feestzaal staat door de moderne grote glaspartijen en deuren direct in contact met het binnenplein. Hier laten we, indien goed weer, de receptie en aperitief doorgaan. Aangezien we maar één feest per keer doen heeft u tevens de exclusiviteit van het binnenplein en de feestzalen.

In de Feestzaal hebben we geopteerd om een grote mezzanine in te bouwen, hierdoor hebben uw gasten een gevoel van ruimte en licht en is er veel interactie tussen de verdiepen.

De Feestzaal beschikt ook over een intern geluidssysteem waarmee u zowel binnen als buiten uw gasten kan bereiken. Ook zijn er de nodige faciliteiten om mindervalide personen te laten genieten van het feest.

De Feestschuur is verbonden met de zaal en geeft ons een extra optie voor recepties en ceremonies bij slecht weer. De feestschuur geeft uit op de slotgracht en de tuin, waardoor je een landelijke sfeer krijgt. 

Door twee van de vier zijden open te schuiven creëer je echt het buitengevoelDe Feestschuur is eveneens voorzien van verwarming en een geluidsinstallatie.