Trouwen is iets uniek, onbeschrijfelijk en speciaal. Het vinden van de juiste feestzaal is de eerste stap naar een geslaagd feest!

Altijd weer vertrekken we vanuit jullie dromen en bouwen we daarrond het feest met onze kennis en ervaring! Of het nu gaat om een intiem feest met het gehele hotel, of een groots dansfeest, we zijn er zeker van dat we jullie kunnen helpen.
Het Fonteinhof is ook meer dan een feestzaal alleen. Na de boeking begeleiden we jullie echt tot de trouwdag met meerdere afspraken en werken we voor jullie de dagplanning helemaal in detail uit, helpen we zoeken naar de juiste partners en gieten we alle dromen in een perfect geheel zodat iedereen stressvrij naar de grote dag kan toeleven.

Overnachten na het trouwfeest met de beste vrienden en familie is ook een absolute troef die we kunnen aanbieden, bovenop het feit dat we altijd maar één huwelijk per dag doen. Jullie maken dus exclusief gebruik van het hele domein.

Aangrenzend aan het Fonteinhof ligt ook de kapel van Gotem, voor als je kerkelijk wilt trouwen, maar in de tuinen bij ons kan je natuurlijk ook je ceremonie laten doorgaan.
Het Fonteinhof is een unieke locatie waar je alles kan laten doorgaan, van visagie tot ontmoetingsmoment en photoshoot, van ceremonie tot diner en dan dansfeest tot overnachting.

Met veel plezier maken we een afspraak voor een rondleiding en een offerte op maat!